logo žirafa

Vítejte na stránkách širokého výběru

OBJEDNÁVEJTE VÝHODNĚ!
Zašlete nám své POPTÁVKY
nechte si od nás udělat kalkulaci

Podmínky ochrany osobních údajů

Společnost ŽIRAFA Stavebniny, s.r.o., která je provozovatelem tohoto webu, považuje ochranu a důvěrnost vašich údajů za velmi důležitou. Vaše osobní údaje zpracováváme a využíváme v souladu jak s ustanoveními českých právních předpisů (zákon o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb.), tak i Evropskou legislativou (Nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679).

Správce osobních údajů

Správcem osobních údajů ve smyslu národní a evropské legislativy je:

ŽIRAFA Stavebniny, s.r.o.

Huťská 1557

Kladno, 272 01

IČ: 06723896, DIČ: CZ06723896

Máte-li jakékoli dotazy ohledně zpracování a ochrany vašich osobních údajů, můžete nás kontaktovat e-mailem na adrese: kladno@zirafa-stavebniny.cz

Jaké osobní údaje zpracováváme a proč

Největší část osobních údajů, které zpracováváme o našich zákaznících a jiných obchodních stranách, vedeme v souvislosti s nabídkou a poskytováním našich služeb. V drtivé většině případů se jedná o základní kontaktní údaje typu jméno, příjmení, telefon, adresa a email. Bez těchto údajů s Vámi nemůžeme komunikovat, a tedy zajistit plnění našich služeb, které plynou z řádně uzavřené smlouvy.

Právní předpisy a legislativa ČR nám taktéž v určitých případech dávají povinnost Vaše osobní údaje zpracovávat. Jedná se typicky o uchování údajů dle zákonných požadavků z důvodu vedení účetnictví.

Jste-li úspěšný uchazeč o zaměstnání, budeme některé Vaše osobní údaje zpracovávat pro naši potřebu při náboru zaměstnanců a to proto, abychom s Vámi popřípadě mohli podepsat pracovní smlouvu.

S Vaším souhlasem, jste-li uchazeč o zaměstnání, archivujeme náborovou dokumentaci do odvolání souhlasu pro potřeby potenciální komunikace a nabídky zaměstnání u společnosti.

Našim aktivním zákazníkům si dovolujeme zasílat obchodní sdělení s nabídkou našich služeb a informacemi o našich produktech na základě našeho zájmu nabízet zákazníkům vždy aktuální a nejlepší technické řešení.

Mimo výše zmíněná zpracování pořizujeme videozáznam z našeho kamerového systému v sídle společnosti. Činíme tak z důvodu ochrany našeho majetku a bezpečnosti zaměstnanců. Tyto záznamy nikdo aktivně nesleduje. Mohou být využity až v případě bezpečnostního incidentu jako důkazní materiál.

Všechny výše zmíněné osobní údaje, které vznikají z podnětu naší vzájemné komunikace a interakce, jsou řízeny interním systémem ochrany osobních údajů dle platné legislativy. V maximální míře tedy řídíme přístup k osobním údajům, technická opatření pro jejich zabezpečení a dobu jejich existence.

Doba, po kterou vaše osobní údaje zpracováváme

Osobní údaje zákazníků a třetích stran zpracováváme a uchováváme po dobu nezbytně nutnou k zajištění všech práv a povinností plynoucích ze smlouvy, a dále po dobu, po kterou jsme povinní údaje uchovávat podle obecně závazných právních předpisů.

Vaše osobní údaje získané na základě dobrovolného souhlasu za účelem zasílání obchodních sdělení zpracováváme do odvolání Vašeho souhlasu.

Vaše práva

Vaším přirozeným právem je obdržet informace o Vašich datech, které o Vás zpracováváme. Stejně tak máte právo na opravu nebo zablokování nesprávných či neaktuálních údajů, právo na omezení zpracování a právo vznést námitku proti zpracování. V určitých případech vám náleží právo na výmaz. Dále jsme povinni Vaše osobní údaje na vaše požádání přenést na vámi zvoleného správce/zpracovatele osobních údajů.

Budete-li se chtít zeptat na cokoliv, co se týče našeho zpracování Vašich osobních údajů, kontaktujte nás na kladno@zirafa-stavebniny.cz

Jste-li přesvědčení, že s Vašimi daty nezacházíme adekvátně a podle zákonných norem, máte možnost podat stížnost u dozorového úřadu, kterým je Úřad pro ochranu osobních údajů.

Přenos osobních údajů

Veškeré osobní údaje získané od zákazníků a třetích stran využíváme výhradně pro vnitřní potřebu společnosti, chráníme před zneužitím a neposkytujeme třetím stranám bez předchozího upozornění nebo souhlasu.

Výjimku představují externí společnosti, které pro nás zajišťují podpůrné služby a orgány státní moci. Těmto entitám Vaše osobní údaje poskytnout můžeme či musíme v minimálním rozsahu příkladově při:

U všech těchto poskytovatelů služeb smluvně požadujeme (mimo orgány veřejné správy), aby zpracovávali vaše osobní údaje v souladu s podmínkami ochrany osobních údajů a platnou legislativou.

Cookies

Cookies jsou malé textové soubory, které se ukládají ve vašem zařízení (počítač, mobilní zařízení nebo jiném přístroji umožňující přístup k internetu) pomocí něhož využíváte naše webové stránky a pokud je po opuštění našich stránek nesmažete, jsou opět využívány během Vašich dalších návštěv. Cookies používáme ke zlepšení funkčnosti našich stránek a zjednodušení Vaší příští návštěvy, zejména pak pro tyto činnosti:



Navzdory výše uvedenému na základě souborů cookies Vás nejsme schopni identifikovat na úroveň konkrétní fyzické osoby.

Jak odmítnout používání souborů cookies?

Cookies z vašeho počítače nebo z jiného zařízení můžete snadno vymazat pomocí vašeho prohlížeče. Návod, jak zacházet se soubory cookies a jak je odstranit, najdete v nabídce "Nápověda" vašeho prohlížeče. V takovém případě je ale možné, že se vám některé části našich stránek nebudou zobrazovat správně, jejich prohlížení pro vás bude složitější a nebude se vám zobrazovat nabídka výrobků odpovídající právě vašim potřebám.

Budete-li používat naše stránky beze změny nastavení, budeme to považovat za souhlas s používáním cookies na našich stránkách.

Kontaktní formulář

Dále se na webu nachází kontaktní formulář, ve kterém sbíráme tyto osobní údaje: jméno, příjmení a e-mailovou adresu. Osobní údaje z tohoto formuláře uchováváme za účelem možnosti kontaktovat Vás a vyřídit záležitost, se kterou jste se na nás obrátili, a to až 48 měsíců zpětně pro případ, že se změní situace v řešené záležitosti (např. v případě poptávek po zaměstnání). Údaje z tohoto formuláře nejsou používány pro marketingové oslovování, které by nesouviselo s předmětem Vaší zprávy.

 

oddelovac
Všechna práva vyhrazena, Stavebniny Žirafa - Kladno
design /A\ www.graphica.cz
© Stavebniny Žirafa - partner pro stavby